Sve kolekcije
Rezervacije
Kako automatski naplaćivati virtuelne kartice uz OTA Payments
Kako automatski naplaćivati virtuelne kartice uz OTA Payments

automatska naplata virtuelnih kartica, naplata booking kartica, naplata expedia kartica, naplata kartica

Ažurirano pre više od nedelju dana

Da bi ste omogućili ovu opciju najprije je potrebno da nas kontaktirate na email ili putem cheta ili telefona sa zahtjevom da želite da Vam uključimo ovu funkcionalnost.

Ona iznosi 5% od naplaćene rezervacije ali novac dobijate u roku od 8 dana ukoliko imate payoneer nalog odnosno u roku od 14 dana ukoliko imate bankovni račun.

Dakle nema nikakvih dodatnih bankarskih provizija kada uradite naplatu, nema održavanja POS Terminala, ne treba Vam POS Terminal i još mnogi benefiti.

Vi Vaša sredstva potom dobijate ili na Payoneer nalog (kliknite na link da vidite šta je to Payoneer) ili na Vaš devizni račun u EUR koji može biti bilo gdje (za ovo Vam banka naplaćuje 1-2% transakcionu proviziju).


Ako želite da otvorite payoneer nalog to možete uraditi putem ovog linka koji je direktno povezan sa nama da bi dobili dodatne benefite koje nemate ako se sami registrujete na payoneer sajt:

  1. Provizija 1.8% umjesto 2%

  2. Besplatna Payoneer kartica DHL-om, inače je 50EUR

  3. Sredstva su na Vašom Payoneer nalogu u roku od 8 dana umjesto 14 dana putem banke

  4. Veći nivo podrške



Kada ste stupili u kontakt sa nama i javili nam da li imate bankovni račun ili payoneer nalog naplata Virtuelnih Kartica se radi u potpunosti automatski.

Naime program sam regisruje i pamti sve rezervacije sa virtuelnim karticama koje dobijate i sam svakog dana 24h nakon check-in dana naplaćuje sve virtuelne kartice i šalje Vam email izvještaj ujutro do 09h sa presjekom stanja šta je naplaćeno.

Nakon toga u zavisnosti da li imate Payoneer nalog ili primate pare na bankovni račun dobijate Vaša sredstva u roku od 8 odnosno 14 dana.

Da li je ovo odgovor na vaše pitanje?