Pređi na glavni sadržaj
Sve kolekcijeRezervacije
Kako dodati novog gosta u rezervaciju?
Kako dodati novog gosta u rezervaciju?

Kako dodati/izmeniti gosta u rezervaciji?

Ažurirano pre više od nedelju dana

Dodavanje i izmena gostiju u rezervaciji se vrši kroz prozor rezervacije, u polju "Jedinice & Dodaci" pa kroz izmenu sobe, na ikonicu olovčice.

Prozor za uređivanje sobe je vizuelno podeljen u dva dela, na levoj strani se može uređivati sama soba u rezervaciji, dok je desni deo namenjen za izmenu postojećih ili dodavanje novih gostiju.

Ukoliko želite da dodate novog gosta na rezervaciju to činite klikom na ikonicu "+" u gornjem desnom uglu.

Imajte u vidu da broj dodatih gostiju na desnoj strani mora odgovarati broju u polju "odrasli" ili "deca" na levoj strani. Kada Vam se gosti prijave i kada unesete konačan broj gostiju na desnoj strani, uverite se da je taj isti broj i na levoj strani. 

Ukoliko želite da zamenite već postojećeg gosta na rezervaciji (da zamenite master gosta), to činite tako što već postojećeg gosta obrišete na ikonicu kantice i nakon toga dodate novog gosta na ikonicu plusa.

*Ukoliko samo prekucate nove podatke preko već postojećeg gosta, time ćete izmeniti taj profil gosta i svuda u sistemu gde se taj prvi gost nalazio apliciraće se promena. Zbog toga je važno da ukoliko vršite promenu gosta to radite tako što ga obrišete i dodate novog gosta.

Izmena podataka gosta (lični podaci gosta) se vrši kroz ikonu olovčice pored imena gosta

 

Tada se otvara iskačući prozor u kom unosite sve tražene podatke gosta. Kada popunite lične podatke gosta, uputstvo kako da izvrite elektronsku prijavu gosta možete pronaći ovde

Da li je ovo odgovor na vaše pitanje?