Pređi na glavni sadržaj
Sve kolekcijePodešavanja sistema
Podešavanje politike objekta
Podešavanje politike objekta
Ažurirano pre više od nedelju dana

Za pravilno funkcionisanje sistema, neophodno je izvršiti podešavanja, odnosno postaviti sistem za rad. Sva podešavanja se vrše kroz ikonicu zupčanika koja se nalazi u donjem levom uglu.

Podešavanja su razvrstana u 12 kategorija.

Napomena: Neka podešavanja naknadno urađena će uticati samo na novo unete rezervacije i akcije, dok neće imati uticaj na prethodne akcije i rezervacije unete u sistem.

U delu podešavanja "Politike objekta" nalaze se podešavanja politike Vašeg objekta, kao što su politika za decu ili seniore, otkazna politika i druge.

Napomena:Većina podešavanja iz ove kategorije će se odnositi na pravila rezervisanja putem Vašeg sajta (Booking engin-a) i tamo će biti vidljiva. Podešavanja ovog tipa za ostale onlajn kanale prodaje radite direktno na tim kanalima prodaje.

Polje "Obavezno plaćanje" možete štriklirati/odštriklirati ukoliko želite, odnosno ne želite da uvedete obavezno plaćanje (obavezan unos kreditne kartice) prilikom rezervisanja putem Vašeg sajta (Booking engin-a)

Možete podesiti vreme od kada do kada je moguća prijava gostiju u Vaš objekat, kao i do kada je moguća odjava.

U dnu podešavanja možete dodati kategorije dece i podesiti opseg godina po lategoriji. Savet: prilikom pravljenja kategorije dece imajte u vidu i uzrast dece za naplatu boravišne takse u Vašem gradu.

Na ikonicu "plusa" možete kreirati otkaznu politiku i nakon toga je dodati odgovarajućem cenovnom planu, kako bi gosti koji rezervišu preko Vašeg sajta znali po kojim uslovima prave rezervaciju. Kako kreirati cenovne planove i dodati im politiku otkazivanja, pogledajte ovde.

Napomena: otkazne politike kreirane ovde neće biti vidljive na drugim kanalima prodaja, već samo za reservisanje putem sajta.

U delu "informator" možete upisati odgovore i podatke za svako od datih pitanja ili na ikonicu "plusa" dodati nova pitanja i odgovore u vezi Vađeg objekta, a gosti ih mogu videti prilikom rezervisanja preko vašeg sajta (Booking engin-a) i putem Guest app aplikacije. Više o samoj aplikaciji za goste i podešavanjima iste, pogledajte ovde.

U poslednjem delu podešavanja politike objekta, možete dodati pravilnike o privatnosti podataka i uslove za koriščenje Booking engine-a. Za više detalja o tome kako podesiti Booking engine, kliknite ovde.

Da li je ovo odgovor na vaše pitanje?